DRØMMERITT

Drømmeritt handler om en drøm, og et monster som bor i et hus som står på levende kyllingbein. Publikum blir invitert med opp i en gigantisk seng for å gjenoppleve Mariannes drøm, og de blir aktive og fysiske medspiller som får bli med på å løse utfordringer og konflikter. Vi utforsker fortelling som drøm og forsøker å gi publikum en nær og spennende opplevelse, og undersøker hvordan og hvorfor mareritt kan være noe bra. Og visste du at en tannbørste kan være mer enn noe man børster tennene med om kvelden? Ihvertfall i når man har et “drømmeritt”!

Øyteaterets Marianne Ek Hagen og Andrea Skotland er initiativtakerne til forestillingen, og med seg har de med seg musikeren Rakel Nystabakk som komponerer et stemningsfult soundtrack, regissør Aslak Moe som er vårt regiøye utenfra, vi har også med oss barneteaterekspert Lise Hovik. Itillegg til dette har vi fått drømmeråd av Astri Hognestad, og Malte Burup blir vår illustratør.

Sommeren 2018 hadde vi en prøvevisning for mange barn og voksne, hvor vi fikk nye ideer og tilbakemeldinger som vi tar med oss inn i siste fase av arbeidet med forestillingen. Nå skal scenografien bygges, historien terpes, og dramaturgien settes!

Følg med!

Vi har foreløpig fått forprosjektsstøtte fra Kulturrådet, dramturg fra Dramatikkens hus og residensopphold ved Seanse - senter for kunstproduksjon.