Verksteder

Øyteateret tilbyr en rekke verksteder for ulike målgrupper, skreddersydd etter behov. Verkstedene kan romme teatertekniske metoder som bl.a. fortellerteknikk, figurteater, skuespillerteknikk, eller dramaturgi. Kursene styrker evnen til samarbeid, kreativitet og formidling
.
Nysgjerrig? Kontakt Marianne for mer informasjon om verksteder og work-shops: 
marianneekhagen@gmail.com

 

Verksteder for Barn

Flere av Øyteaterets medlemmer er utdannede dramapedagoger, i tillegg til å være fortellere og instruktører. Vi tilbyr teaterkurs for barn i alle aldre, med fokus på lek, fantasi og samarbeid. Blant annet tilbyr vi figurteaterverksteder der deltagere lærer å lage og animere ekte figurer, og fantasiverksteder som utforsker eventyr gjennom fortelling.

Alle kursene tilpasses målgruppen og oppdragsgivers behov.

barkebatkonstruksjon.jpg
 

Verksteder for Ungdom

Flere av Øyteaterets medlemmer er erfarne i teaterarbeid med ungdom. Vi tilbyr en rekke verksteder for ulike ungdomsgrupper. Blant annet fortellerkurs, teaterkurs med fokus på impro, skuespillerteknikk og dramaturgi, dokumentarisk teaterverksted, og kurs rettet mot produksjon av egne arbeid.

Alle kursene tilpasses målgruppen og oppdragsgivers behov.

E28E2C72-2AE7-41F2-8FCD-96DB540CE7A0.jpg
 

Verksteder for voksne

Våre medlemmer har tidligere holdt kurs for; teaterarbeidere, barnehage og skolepersonell, og ansatte i ulike organisasjoner og deler av næringslivet.

Vi holder kurs for voksne med kjennskap til teater, og til voksne uten teatererfaring overhodet, som ønsker å styrke sine ferdigheter innen formidling, kreativitet og underholdning, samt til samarbeid, improvisasjon og lek. I tillegg har vi laget skredersydde kurs for asylsøkere som kan bidra til å styrke språkferdigheter, og formidlingsglede.

Alle kursene tilpasses gruppen og oppdragsgivers behov.

22041951_1168459019920818_298514101186011119_o.jpg